Firma Profili:

1989 yılında kurulan Kar Kimya, profesyonel yönetim anlayışı, deneyimli ekibi, en son teknolojiye sahip makine ve ekipmanlarıyla plastikleştirici üretimi gerçekleştirmektedir.

Kar Kimya,kendisini sürekli geliştirmesi, yeniliklerdeki öncü rolü, dinamizmi, hızlı ve kaliteli imalatıyla, birçok önemli projede müşterilerinin çözüm ortağıdır.

Çıkış noktamız sadece rekabetçi piyasa koşullarının içinde varolmak değil,sürekli yenilik ve gelişim anlayışıyla hem firmamızı hem de sektor standartlarını hep daha ileriye taşımaktır. Kar kimya imzasını taşıyan pek çok önemli ve başarılı projenin arkasındaki temel felsefe budur.

Vizyonumuz;

Kimya sektöründe Kar Kimya San. ve Paz. Tic. Ltd. Şti duyulan güveni sonuna kadar koruyup geliştiren, bu alandaki hizmetleriyle hedef kitlenin memnuniyetini sürekli yükselten lider bir marka haline gelmektir.

Misyonumuz;

Kimya sektöründe bir dünya markası haline gelebilmek, sektördeki yerini her geçen gün yükselterek,gelişen teknoloji ve yenilikleri dikkate alarak, güvenilir ve kaliteli hizmetler sunarak yüzde yüz müşteri memnuniyetini sağlamaktır.